مطالب ویژه

در تنفر از جنگ

کشور ما ایران که می باید با استفاده بهینه از توانائی های طبیعی و اقتصادی خلیج فارس، در پایه ریزی بنیاد های صلح و دوستی برای مردم منطقه  کوشا باشد، با اعمال سیاست های تجاوزکارانه نیروهای خارجی،  و اقدامات  ماجراجویانه و غیرمسئولانه رژیم جمهوری اسلامی،  گام به گام در باتلاقی  فرو می رود،  که جز جنگ و ویرانی در خاورمیانه نتیجه دیگری نخواهد داشت.

در روزهائی  که کوچک ترین جرقه می تواند به انفجاری در قالب برخورد نظامی با عواقبی بسیار خطرناک برای میهن ما منجر شود،  جنگ طلبان ایرانی و خارجی،  بی اعتنا به نگرانی مردم،  با توسل به توطئه های آشکار و پنهان، شبانه روز در اشکال مختلف،  زمینه را برای ایجاد تفرقه و دشمنی آماده می سازند،  تا شرایط  برای شعله ور ساختن جنگ مهیا شود .

اتحادیه سراسری ایرانیان مقیم سوئد، همصدا با مردم ایران، نگرانی و تنفر خود را از جنگ اعلام می دارد و  ضمن هشدار به درک شرایط حساس کنونی، از تمامی نهادهای فرهنگی اجتماعی، سندیکاها ، تشکلات حقوق بشری و شخصیت های میهن دوست ایرانی و خارجی می خواهد که از هر طریق ممکن در راستای همبستگی صلح دوستان کوشا باشند، و به کارزار مبارزه برای پایان درگیری های موجود و ایجاد صلح و ثبات در منطقه بپیوندند.

یازدهم مای 2019

هیئت مدیره منتخب کنگره 23