به وزیر امور خارجه سوئد خانم “آن لینده”

نامه سرگشاده اتحادیه سراسری ایرانیان سوئد به وزیرخارجه سوئد

احتراما

بدون شک شما از رویدادهای اخیر ایران مطلع هستید. دختری 22 ساله  بنام مهسا امینی،  به بهانه بد حجابی به دست نیروهای ویژه گشت ارشاد دستگیر و ظرف دو ساعت کشته شد. در اعتراض به این حد از خشونت، که مرتب نسبت به زنان در ایران تکرار می شود،  طیف وسیعی از مردم،  بویژه دختران و پسران نوجوان،  درهمه شهرها  به خیابان آمدند، و در مخالفت با استبداد حاکم بر ایران تظاهرات نمودند. این  تظاهرات که همچنان ادامه دارد،  به وحشیانه ترین شکلی، در حد تیر اندازی به نو جوانان زیر 18 سال، از جانب عوامل رژیم قرون وسطایی ایران سرکوب می شود. ده ها نفر تا کنون جان باخته اند و طیف گسترده ای از پسران و دختران، اساتید دانشگاه، معلمان، هنرمندان، ورزشکاران و روزنامه نگاران …دستگیر شده اند. رژیم جمهوری اسلامی با هدف ایجاد ترس و وحشت می کوشد گام به گام به شدت سرکوب بیافزاید.

هیئت مدیره اتحادیه سراسری با اتکا به منشور جهانی حقوق بشر، از شما به عنوان نماینده کشوری با بنیادهای دموکراسی می خواهد مردم ایران را تنها نگذارید، و با استفاده از روابط دیپلماتیک،  اعتراض خود را به رهبران جمهوری اسلامی اعلام نمایید. ما نگرانیم که رژیم ایران دراولین فرصت به قتل عام تظاهرکنندگان مبادرت نماید. پیشگیری از چنان فاجعه ای وظیفه همه انساندوستان است. انتظار ما از شما این است که با جدیت هرچه تمام تر،  مقامات حاکم در ایران را از اقدام به یک کشتار گسترده باز دارید. بدون شک نقش شما بسیار بارز است و موثر واقع خواهد شد.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری

طهمورث یاسمی