برگزاری کنگره 24

به انجمن های عضو اتحادیه سراسری

احتراما

در پی نظر خواهی از تک تک انجمن های عضو اتحادیه سراسری،  توافق اکثریت بر این است که  کنگره 24  اتحادیه سراسری  در روز شنبه 22 مای از ساعت 14 الی 18 از طریق برنامه زوم تشکیل  شود.  راهنمائی های لازم برای چگونگی استفاده از  برنامه زوم از طرف مسئول فنی سایت اتحادیه سراسری برای همه انجمن ها ارسال خواهد شد.  دفترمرکزی اتحادیه سراسری نیز از ساعت 12 همان  روز آماده پاسخگوئی به همه انجمن ها می باشد. انجمن هائی که درشهرگوتنبرگ برای استفاده از برنامه زوم مشگل دارند می توانند از امکانات دفتر اتحادیه سراسری در گوتنبرگ استفاده نمایند.  لطفا برای صرفه جوئی دروقت  پیشاپیش خود را برای شرکت در کنگره 24  آماده نمائید  و به دو نکته  تدارکاتی زیر توجه فرمائید.

1. ازهمه انجمن ها  ازهم اکنون تقاضا می شود  پیشنهادات خود را، به ویژه اسامی کاندیداهای خود را برای هیئت مدیره، هیئت بازرسان و کمیته انتخابات  به آدرس ایمیل اتحادیه سراسری ارسال دارند تا در جلسه کنگره مطرح شود.
  2. دستور جلسه پیشنهادی هیئت مدیره ، گزارش امور اجرائی و پیشنهادهای رسیده  قبل از کنگره برای انجمن ها ارسال خواهد شد.

با مهر و دوستی

دبیر اجرائی