موضوعات داغ

نامه سرگشاده رییس هیئت مدیره اتحادیه سراسری به وزیر امور خارجه سوئد

به وزیر امور خارجه سوئد آقای توبیاس بیلستروم

احتراما

حتما مطلع هستید که کشور ایران با گسترده ترین بحران اقتصادی، زیست محیطی، امنیتی، انسانی و اجتماعی روبرو می باشد. بطوری که نارضایتی عمیقی بخش های بزرگی از جامعه ایران را فرا گرفته است.  اکنون      بیش از سه ماه است که در پی کشته شدن مهسا امینی به بهانه بد حجابی، شهرهای ایران شاهد به خیابان آمدن دختران و پسران نوجوان، بویژه زنان معترض می باشد. دراین مدت بیش از پانصد نفرکشته و حدود بیست هزار نفر دستگیرشده اند. دستگیرشدگان که اکثرا نوجوان و جوان کم سن و سال هستند به طور وحشیانه ای در زندان های رژیم جمهوری اسلامی شکنجه می شوند،  وبرای اعترافات اجباری مورد تجاوز قرار می گیرند.

از آنجا که دولتمردان رژیم جمهوری اسلامی در پاسخ به اعتراضات تنها راه سرکوب را بلد هستند، جوانان بی گناه را پس از شکنجه  دردادگاه های نمایشی، بدون وکیل و رعایت موازین قانونی به مرگ محکوم می کنند. این حجم عظیم از بی عدالتی موجب شده است که اقشار مختلف مردم،  حتی دانش آموزان مدارس دست به اعترض بزنند،  تا جایی که مردم آگاه جهان یکپارچه رژیم جمهوری اسلامی را محکوم می کنند.

ما شهروندان ایرانی تبار سوئد،  با اتکا به منشور جهانی حقوق بشر، از شما به عنوان وزیر امورخارجه کشوری با بنیاد های دموکراسی، که امروزریاست دوره ای اتحادیه اروپا را به عهده دارید  می خواهیم که درحمایت از زنان و نوجوانان ایرا ن،  صرفا به ارسال نامه اعتراضی اکتفا نفرمایید. برای توقف اعدام ها،  رژیم جمهوری اسلامی را می باید در تنگناهای دیپلماتیکی قرارداد که هزینه سنگینی داشته باشد. بدون شک راهکارمناسب آن در اتحادیه اروپا وجود دارد و ما با امید به یاری شما برای توقف اعدام ها در ایران این نامه را ارسال داشته ایم.

رییس هیئت مدیره اتحادیه سراسری

طهمورث یاسمی