اخبار انجمن هامتفرقهمطالب ویژه

کارت قرمز به نژادپرستی

پیام تهمورث یاسمی مسئول هیئت مدیره منتخب

تهمورث یاسمی مسئول هیئت مدیره منتخب ، از ۴۹ انجمن عضو اتحادیه سراسری ایرانیان می‌گوید و از تلاشی که سازمانها و نهادها می‌ باید برای همپیوندی از یک‌ سو و در تقابل با نژاد پرستی و تبعیض  از سوی دیگر در این جامعه انجام دهند. این موضوع یکی از مهمترین اهداف و وظایف اتحادیه سراسری ایرانیان در سوئد میباشد. این کارت قرمزیست که به نژادپرستی و تبعیض نهادینه در اروپا و از جمله کشور سوئد داده میشود.

با مهر

تهمورث

متن سوئدی از فیسبوک تهمورث یاسمی

Tahmoures Yassami är idag ordförande i Iranska Riksförbundet i Sverige med 49 medlemsföreningar i hela landet. ”Att arbeta för integration och mot rasism och diskriminering är en av förbundets huvuduppgifter.” Tack för ert ställningstagandet mot rasismer genom att Ge rasismer rött kort!!

(اگر شما هم مایل به پیوستن به این کمپین هستید میتوانید فایل گرافیکی کارت قرمز را از طریق لینک زیر دانلود و چاپ نمایید؛ همچنین میتوانید از خودتان همراه با کارت قرمزتان تصویر تهیه نموده و همراه با یک متن فارسی یا سوئدی یا هر دو متن برای ما ارسال نمایید؛ شایان ذکر است که  طراح كارت قرمز به نژاد پرستي آقاي گوستاو نزار ميباشد).

دانلود فایل پی دی اف کارت قرمز

پاسخی بگذارید