متفرقهمطالب ویژه

پیام تسلیت به انگیزه درگذشت فیروز گوران

ایرانیان عزیز

فیروز گوران یکی از برجسته ترین و خوشنام ترین چهره های روزنامه نگاری معاصر ایران، در روزپنجشنبه  سی خرداد در سن 78 سالگی در ایران درگذشت.

فیروز گوران از جمله شخصیت های خود ساخته مطبوعات ایران بود  که کارخود را در نوجوانی از دستفروشی آغاز کرد. او ضمن کارگری در چاپخانه ها که با حروف سربی صفحه چینی می کردند با دنیای مطبوعات آشنا شد. سپس به عنوان روزنامه نگار در اطلاعات وکیهان به نوشتن پرداخت تا جائی که در سال های آغازین انقلاب سر دبیر روزنامه آیندگان شد.

فیروز گوران پس از توقیف آیندگان مجله جامعه سالم را پایه گذاری نمودکه بسیاری از نویسندگان آزاد اندیش ایران در آن قلم می زدند. متاسفانه آن مجله هم پس از چند سال توسط جمهوری اسلامی توقیف شد.

فیروز گوران با حضور پررنگ خود در سندیکای نویسندگان و خبرنگاران ایران،  در دفاع از حقوق صنفی روزنامه نگاران و مقابله با سانسورهمیشه کوشا بود، به همین جهت در قبل و بعد از انقلاب طعم تلخ دستگیری و زندان را چشیده بود.

فیروز گوران که به واقع فرزند رنج و کار بود،  طی شصت سال حضور فعال در عرصه مطبوعات و روزنامه نگاری ایران، یک سندیکالیست واقعی بود که دل در گرو آزادی مطبوعات داشت . از این رو همواره احترام جامعه مطبوعاتی ایران بدرقه راهش بود.

هیئت مدیره اتحادیه سراسری ایرانیان مقیم سوئد،  فقدان او را به بازماندگان و جامعه مطبوعاتی ایران تسلیت می گوید و خود را در این اندوه سهیم می داند.

هیئت مدیره اتحادیه سراسری ایرانیان مقیم سوئد

21 یونی 2019