مهاجرت تحصیلی

تحصیل در مقطع لیسانس کشور سوئد

بسیاری از رشته های تحصیلی در کشور سوئد به زبان انگلیسی ارائه می شود و سوئد یکی از معدود کشورهای غیر انگلیسی زبان است که در مقطع لیسانی کورس های بسیار زیادی را به زبان انگلیسی ارائه می نماید.

هزینه های تحصیل در دانشگاه های کشور سوئد بین ۱۰ تا ۱۲ هزار یورو متغییر است ولیکن دانشجویان مقطع لیسانس در سوئد می توانند به میزان ۱۰ ساعت در هفته به کار دانشجویی مشغول باشند. درآمد هر ساعت کار دانشجویی به صورت میانگین ۸ تا ۱۰ یورو میباشد که این هزینه به صورت ماهانه می تواند هزینه های زندگی دانشجو را که شامل غذا، مسکن و هزینه های رفت و آمد را پوشش دهد.

طول دوره تحصیلات در مقطع لیسانس در دانشگاه های کشور سوئد همانند دیگر کشورهای اتحادیه اروپا، بین ۳ تا ۴ سال می باشد.

ذکر مطلب ذیل می تواند پارامتر تاثیرگذاری برای متقاضیان اخذ پذیرش تحصیلی در دانشگاه های کشور سوئد قلمداد شود و این نکته چنین است که کشور سوئد شرایط بسیار مناسبی برای افرادی که در این کشور فارغ التحصیل می شوند محیا می سازد و ایشان را قادر می سازد که بلافاصله پس از اتمام تحصیل در مقاطع تحصیلی شانس بالایی در راستای یافتن شغلی بسیار مناسب را احراز کند. چه کسانی میتوانند علاقه مند به تحصیل در مقطع لیسانس در سوئد باشند؟

گروه اول : افرادی که میتوانند هزینه های زندگی خود را از طریق اقوام و یا آشنایان خود کاهش دهند و یا به صورت کلی حذف نمایند. با حذف شدن هزینه زندگی دانشجویان میتواند با کار دانشجویی خود هزینه تحصیل خویش را فراهم نماید.

گروه دوم : افرادی هستند که استطاعت مالی پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در کشور سوئد را دارا می باشند ولیکن کشور سوئد به دلیل شرایط اقامتی مناسبی که دارا می باشد مورد توجه ایشان است . علاوه بر دارا بودن شانس اخذ فرصت شغلی در کشور سوئد با توجه به اینکه مدرک تحصیلی ایشان به زبان انگلیسی  بوده است می توانند کشورهای اتحادیه اروپا و آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند و انگلستان شرایط بسیار ویژه ای جهت اخذ اقامت این کشورها را کسب نماید. چرا که در بسیاری از کشورها داشتن مدرک تحصیلی از دانشگاه های معتبر اروپا جزو فاکتور های تاثیر گذار در سیستم های امتیازبندی جهت اخذ اقامت این کشور ها می باشد.