اخبار انجمن هامطالب ویژه

به انگیزه بزرگداشت هشتم مارس روز جهانی زن

ایرانیان عزیز

غمنامه گیتیانه تبعیض برزنان، راز سربه مهری نیست، چرا که برگ برگ تاریخ جهان گواه ظلم مضاعف برزنان است. برای واپس نهادن این ظلم، ازهمان فردای دوران روشنگری، جنبشی فرا گروهی فرا روئیده است، که بازگو کننده انگیزه مردان و زنانیست که از سیاهکاری های تبعیض، و فرهنگ دیرینه اوهام به تنگ آمدند،  وعزم راسخی دارند که مشرب ها و مسلک های دوران جاهلیت را از زندگی شهروندی پاک کنند.

امروزه حضور گسترده و چشمگیر زنان ایران،  درهمه عرصه های ورزشی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی، بیانگر این واقعیت است که نیمه اصلی جامعه ما،  درراه خودآگاهی گام نهاده است. کسب مقام های درجه اول علمی – هنری،  پیشگام شدن در مبارزه برای دستیابی به جامعه مدنی، بر سر چوب کردن روسری در میدان های شهر به منظور رساندن پیام آزادیخواهی به گوش جهانیان،  گوشه هائی از این تلاش پایان ناپذیر است.

هیئت مدیره اتحادیه سراسری ایرانیان مقیم سوئد، با ارج نهادن بر این حضور آینده ساز زنان ایران، هشتم مارس روز جهانی زن را،  به عموم هم میهنان، بویژه زنانی که برای حل پیچیدگی های جامعه ایران تلاش می کنند تهنیت می گوید.

هیئت مدیره اتحادیه سراسری

هشتم مارس 2019